008. Göteborgstisdag III

Efter hårda vindar och utflykter på Stora Amundön kom vi tillbaka till Majorna igen, köpte mat och dryck, piffade och promenerade med Slottsskogen i sikte.
Anders, på bilden ovan, bror vars lägenhet de lånat i några och som jag hälsade på i låg alldeles perfekt och det var tio minuters gångavstånd till Slottsskogen. Vilken lyx!
Grillen bar Joel på och vips så var vi framme, väl där spelade människorna volleyboll, drack öl och umgicks. Som sig bör alla varma och bra sommarkvällar.
Mat plockades fram, filtar breddes ut och vi njöt.
Vi åt grillat, drack gott och jag mådde så himla bra för vad annat kan man göra i ett sådant fenomenalt sällskap egentligen? När solen började gå ner bakom träden och skuggan kom gick vi hem igen, bredde ut oss i soffa och på luftmadrassen, kollade på fotbolls-em och somnade tätt på vardagsrumsgolvet. Dagen efter tog jag tåget hem klockan nio, åkte hem till Ingrid och for ut på sjön, brände mig i ansiktet och stresspackade inför Stockholm. Bra sätt att spendera sina dagar på.
 
 
 
om livet | |
#1 - - Sandra Leone:

Men aaahhhg vad mysigt det verkar

Svar: Det var det, alldeles underbart ärligt talat.
elinuden.blogg.se

#2 - - Elin:

Så konstigt att titta in hit och bara plötsligt se bilder från där man bor. Han ni bodde hos bor hundra meter från mitt eget hus...

Svar: Men åh, vad fint. Sånt tycker jag om!
elinuden.blogg.se

#3 - - Sara:

Åh, så mysigt! :)

Upp