102. ett eget hem, att trivas och en premiärfrukost.

hej, det var ett tag sedan och livet rullar på i högt tempo men det gör mig ingenting alls. 
sedan jag hördes här på något sätt har jag ju packat väskor och lådor och flyttat till en ny stad, till göteborg och jag trivs.

mina dagar fylls av föreläsningar, mycket skratt med fina klassisar, spårvagnsturer, promenader längs de numer lite mer välkända gatorna, lunchlådor, tentor, drömmar om varmare väder och gröna löv. jag trivs så otroligt bra med livet, där jag är nu och jag mår så väldigt bra. även om tentaveckorna redan känts på och skapat någon form av "tentaångest" så gör det ingenting för allt runt omkring väger verkligen upp det flera gånger om. 
 
dagen jag väntan på ett tag har kommit och så sent som igår flyttade jag in i min första egna lägenhet efter två månader som inneboende. mamma, mormor, morfar och mina systrar kom ner i fredags med flyttlasset innehållandes min egen säng (<3), matbord, stolar och massa andra små saker som porslin, grytor, lampor och växter som behövs i min lilla etta på trettiotvå kvadratmeter för att det ska gå att kalla ett hem. mormor och morfar åkte hem redan i fredags kväll men mamma och småsyskonen stannade tills igår och då for vi till ikea för att köpa nödvändigheter och till ica för att fylla upp kyl och frys så nu kan jag också laga matlådor, duscha hur länge jag känner för det och fuldansa i mitt eget, om än pyttelilla, kök. 
och nytt hem innebär ju premiärfrukost, och idag blev det en rödorange historia i form av fruktsallad med blodapelsin, jordgubbar för tio kronor paketet och frysta hallon, kung markattas rågbröd med jordnötssmör och banan och yogi-te i mina nya älsklingskoppar.
 
söndagar är ju lugna dagar och jag låter min innehålla vasaloppet live på datorn, många koppar te, neuroanatomi, en tur in till stan för att köpa duschdraperi till exempel och sen åka på gospelkonsert där min fina hanna är med och sjunger, tänker att jag sen får avsluta med lite matlagning och några avsnitt vänner innan det är dags för en ny vecka, tentavecka dessutom. 

 
om livet | |
#1 - - Miranda:

Elin det låter och ser fantastiskt fint ut!

#2 - - Julia:

Förstår den härliga känslan! Att flytta och kunna skapa sitt egna är underbart. Det ger en sådan känsla av frihet och självständighet. Så vad kul att du trivs! Fortsatt lycka till med plugget! Kraaam

#3 - - Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room:

Det ser mysigt ut :D

Upp