022. Lite söndag och lite måndag.

måndag. helgerna går så himla fort och det känns som om de är borta på en blinkning. men trots det har jag haft en fin helg och nu är det en ny vecka. såhär har det varit under en söndag och en måndag, septembers sista dagar:
Vi tog bilen, med hela familjen ilastad, till Kinnekulle och Munkängarna. Där brann löven och skogen doftade helt otroligt.
Åt tunnbrödsrullar med tonfisk alternativt skinka till lunch, plockade ekollon.
och det är bara så himla vackert där, och en liten bit därifrån finns det här gamla kalkbrottet. och om möjligt ännu finare nu när allt går i olika nyanser av rött.
idag, på måndagen åt jag frukost hemma framför teven med en bok som sällskap. äggmackor och satsumas som äntligen är i säsong!
cyklade in till stan, passerade det här (<3), för att
sätta mig på Lundstedts, i orangeriet med en kopp te och skolböckerna i några timmar.
sedan mötte jag upp sandra på king fisher, åt chicken tandoori och pratade om saker som är bra, jobbiga, viktiga och pirriga men hon som är så bra ville inte vara med på bild idag.
 
efter dagens enda lektion gick jag till ett fik med ett litet gäng människor, pratade, planerade och sådär. efter några timmars plugg hemma, knåpande av ett nytt CV och jobbsökande fick jag ett sms från clara som undrade ifall jag ville åka iväg en sväng för att komma på andra tankar och för att göra ingenting, så det gjorde vi. pratade likväl där om saker som är viktiga, peppiga och allt det där. har så fina vänner så det är inte klokt!
om livet | | 13 kommentarer |
Upp