066. en ny hobby och en "ny" fin vän.

i takt med att livet rullar på här borta, tiden går fort och att det redan är juni nästa vecka är sommaren är ett faktum.
 med närmare trettiograder om dagarna och en luftfuktighet som får mig att vissa dagar vilja ta ett bad i en isvak behövs aktivitet som är roligt men som inte leder till suktande efter dusch och vätskepåfyllnad efter tio sekunder.
en sådan aktivitet har kommit att bli tennis. angelica drog med mig en kväll för ett tag sedan till planerna en bit ifrån där vi bor för en match. nytt för mig men jag är fast, och turlig nog spelar mina värdföräldrar tennis så rack och bollar finns det mängder av i garaget vilket gör det så mycket enklare och gissa om min värdmamma tycker att det är roligt att jag börjat spela? 
att kunna kombinera lite nytta från träningen, nöje tack vare tjejen ovan, pausa från barnen och samtidigt få lite färg på nosen gör det till en alldeles perfekt sysselsättning, både på morgonen och på kvällen. angelica och jag tänker bli proffs den här sommaren, punkt slut!
idag är det ensam morgon med killarna, födelsedagsbrunch för en underbar nybliven tjugoettåring vid namn emmy, träning, tvätt, matlagning (mamma, det är dags för mig att prova dina grekiska biffar med feta och timjan ihop med klyftpotatis och tzatsiki!) och kvällsjobb när föräldrarna har cardiotennis som gäller.
klara, färdiga, gå! 
| |
Upp