108. att ge kroppen mer av det den behöver.

[i samarbete med helhetshälsa]

hej där, höstsolen har värmt kinderna här i göteborg hela veckan bland gula, orange & röda löv som bekläder trädkronorna samtidigt som vi förbereder oss inför den årstid som kommer & allt vad den innebär.
för mig; stickade tröjor, kängor, halsduk, oändliga koppar te & varma kramar.

jag har sen en tid tillbaka gett min kropp lite mer av det den behöver som idag kan saknas i kosten på grund av mer näringsfattig jord & då även livsmedel med lägre näringstäthet. 
äter sedan tidigare även b-vitamin & järn men i samarbete med helhetshälsa vill jag lyfta tre produkter som al ger kroppen en extra boost! 
 
1. magnesium/kalcium optimal som bidrar minskad trötthet, normal energiomsättning, normal muskelfunktion & att bibehålla normal benstomme.
2. multioptimal som bland annat innehåller en fin blandning av a-, b-, c-, d-, e- & k-vitamin, folsyra för bildandet av röda blodkroppar & normal celldelning, zink för normal syra-/basbalans, omsättning av näringsämnen & normalfunktion i immunsystemet & selen för att skydda cellerna mot oxidativ stress, normal sköldkörtelfunktion & bibehålla friskt hår & friska naglar. 
3. linfröolja som innehåller alfa-linolensyra/omega 3-fettsyra & bidrar till att bibehålla normala kolesterolvärden i blodet.
 
kan ju inte bli annat än bra eller hur? 
helhetshalsas produkter är dessutom vegetabiliska & passar perfekt för de som äter en växtbaserad kost & har sin tillverkning i borghamn, söder om vadstena. fint tycker jag, gör din kropp en tjänst & beställ hem alternativt gå till din närmsta hälsokost som är återförsäljare & gör din kropp en tjänst! 
 
idag är det torsdag vilket ju innebär att det är fredag imorgon! dagarna går i ett & jag hinner inte riktigt med. kickstartar helgen lite lätt redan idag med kompisfika i haga, föreläsning med de kloka kvinnorna bakom food pharmacy på draken innan jag bäddar ner mig i en nybäddad säng efter en föreläsning hemma. fint! 
 
om hälsan & balansen, om livet, om samarbeten | | Kommentera |

107. någon form av nystart.

hej ni som tappert kikar in här även om det ekar tomt.
livet rullar vidare och ganska precis imorgon så har halva september passerat, vi närmar oss oktober och allt vad höst innebär. i göteborg allt som oftast regn på tvären, för få soltimmar, ett oändligt antal koppar te och skolarbete upp över öronen. 

jag trivs ändå med tillvaron. saknar hemmahemma lite då och då som en bör, men tur är det väl då att jag får åka dit om en vecka och andas ut ett par dagar. kramas, äta gott och promenera i skogen obrydd av pling från spårvagnar och att parera stressade människor på gatorna. 
 
 
tänker kicka igång den här lilla plattformen lite smått igen, försöka dokumentera livet bättre med kameran och mer än bara genom fyrkanter på ett instagramkonto och i samma veva kicka igång projekt "laga kroppen". den är inte jätteglad på mig och behöver en stor dos med omhändertagande. 
blir nog en mix här av allt livets goda helt enkelt, åtminstone ur mitt perspektiv. en mix av livet i sin helhet, tankarna, träningen, maten, människorna och de guldkanterna som bildar ett skimmer runt om allt det andra.
ser fram emot hösten och allt vad den innebär. marknader, tända ljus, varma grytor, stickade gosiga tröjor och kramar som värmer.
 
hur mår ni? vad händer på er sida av skärmen
 
 
om livet, om tankar | | Kommentera |
Upp