048. Match #4.

 

Familjen bor i: 
Arlington, VA
Barn: Två pojkar, 5 & 7 år
Husdjur: Inga
 
Fick den här matchningen inatt och de ingav en sådan bra känsla hos mig! Ä n t l i g e n, får jag lov att säga. De ville skypea så jag svarade på deras mail och hoppas att vi kan pratar redan imorgon kväll eller i helgen om det funkar för dem. De verkade vara en superfin familj och känns verkligen helt rätt. Föräldrarna jobbar båda inne i Washington D.C och pojkarna går i lågstadiet och förskoleklass vilket innebär att köra dem till och från skolan samt aktiviteter. De ser au pairen som en viktig del av familjen och jag skulle vara välkommen att följa med på utflykter och resor. Au pairen som är hos dem nu har förlängt sitt år med nio månader vilket alltid är ett gott tecken. 
Håll en tumme eller två för min skull, jag är så himla glad över den här matchen och pappa börjar redan trötta på mitt prat om hur mycket jag tycker om dem! 
 
En liten update om match nummer två:
Vid klockan två ska jag skypea med match nummer två för att det är bestämt sedan innan men känslan är inte helt rätt. Vi får se vad samtalet utvisar helt enkelt. Pjuh, det är så himla svårt det här.
 
| | Kommentera |

047. Match #3.

Familjen bor i: Sammamish, Washington
Barn: Flicka (9 år), pojke (7 år), pojke (5 år)
Husdjur: Hund
 
Fick denna match inatt och jag kände verkligen, på riktigt att det var en familj som skulle kunna passa mig väldigt bra, en sådan lättnad med en sådan match två veckor in i processen och lite otålighet eftersom jag verkligen vill hitta min familj. De hade essay är bra och barnen är ursöta, vaknade till detta mail och skickade iväg ett svar till mamman direkt och hoppas att de hör av sig så vi kan prata inom det närmsta. Måste bara se till att pussla ihop tidsskillnaden som är nio timmar. Pjuh!
(Om ni vill/har tid, googla Sammamish, WA och njut av bilderna, eller varför inte kolla runt med Google Maps. Hur fint som helst!)
 
Det har varit en helg som betsått av jobb, jobb och jobb. Tidiga morgnar och långa dagar och imorgon jobbar jag igen innan ett par lediga dagar, som det ser ut nu i alla fall! 
Ha det superfint! 
| | Kommentera |

046. En onsdag.

Onsdag vecka fyra. Dagarna rinner som sand genom fingrarna fastän jag inte är särskilt sysselsatt. Jobbar en del, lagar mat, träffar fina personer, läser, slösurfar alldeles för mycket, ser på tv-serier när jag inte orkar något annat och tränar, men nu har en förkylning slagit mig så jag har ont i halsen, kroppen värker och jag är så otroligt trött som slag tillbaka ska jag nu jobba fyra dagar i sträck, tidiga morgnar dessutom.
Därför behöver jag vila, sånt gör en bäst hemma i mammans säng.
Tillsammans med en yrvaken åttaåring som också är hemma sjuk och självklart så ska en spela Super Mario på Nintendo.
Annars är det bäst att sitta vid köksbordet nästan hela dagen, spela spel,
skratta, göra grimaser, vinna och förlora om vartannat och
äta ett gäng bullar mellan varven. 
 
Nu är onsdagen snart slut, skype-dejt är inbokat med match nummer två på söndag vid halv sju och imorgon börjar jag jobba tidigt. Men först: yoga, en dusch, kvällsfika och Sveriges Mästerkock på teven.
om livet | | En kommentar |
Upp