110. för att vi måste vara snälla mot kroppens största organ.

som ni vet så bor ju jag i staden där hösten är allt annat än solig, med undantag för en stor del av den just i år, där regnet faller horisontellt och tar sig in överallt. det blir ännu kallare ihop med blåsten och jag, liksom många andra blir snustorra om kinderna. vad göra?

investera i bra hudvård och ge massvis med kärlek till kroppens största organ. 
jag har varit kompis med lush egna rengöring ett bra tag men behövde en ny foundation och tänkte att varför inte slå till på något nytt där. förnyelse förgyller tror jag bestämt!

valde både foundation och rengöring från estelle&thildför normaltorr/normalfet hy och en foundation i den varmare tonen efter lång överläggning med den tåliga tjejen på åhlens. en i en varmare ton blir ett måste på grund av min enorma morotskonsumtion och intag av karoten som gör mig lite mer orange i hudtonen än någon annan jag känner. men jag gillar ju morötter så tänker fortsätta med det!
detta plus en mask ifrån lushkokosolja efter rengöring eller mask och ansiktet kan misstas för en bebisrumpa!

har spenderat två dagar hemma efter en febernatt tisdag till onsdag. vilat, pluggat och packat inför helgen som dagas. fredag till söndag i stockholm med besök hos en naprapat, kramar med min moster plus familj, en natt ute i solna på the winery hotel med femtio andra tjejer tack vara joanna och louise. kommer bli m a g i k s t och inte minst så är det välbehövligt! 


om livet, om ytligheter | | Kommentera |

109. och så fick det stå tomt här ändå.

tisdag. och det har ekat här trots mina ambitioner att vara mer frekvent men lägger mitt fokus på andra saker och kameran får sällan följa med på längre turer. svårt att "knöla" ner i ryggsäcken som redan är packad till brädden med böcker, pennor, ombyten, matlådor och så vidare. spenderar mina dagar på en praktikplats jag gillar och får utmanas och utvecklas på, upptäcker nya saker varje dag och fascineras över hur det kan kännas så rätt i magen över ett yrkesval.

men, här kommer bara några fyrkanter med färgskiftande löv, en relativt nybliven lillasyster och grusvägar från det jag kallar hemmahemma.
ni förstår nog varför detta, oavsett tid på året gör att fullständig harmoni infinner sig i kroppen. att få sätta en fot framför den andra och inte tänka så mycket mer.
trivs där, längtar dit när jag är här i göteborg och planerar in när jag åker tillbaka. tillbaka till syskonskratt, farfars kramar, farmors prat, frukost tillsammans och kattgos i min storebrors nya hus.
inte så dumt alls tycker jag.
 
nu är det tisdag, jag ska snöra på mig mina kängor, ta på mig min varmaste stickade tröja, med viss protest använda vantar och plugga in en podd i öronen för att cykla iväg för ytterligare en vecka fylld av barn, aktivitet och utmaningar. hej!
 
 
om livet | | Kommentera |
Upp