087. andra dagen i new york och central park.

andra dagen i new york valde vi att spendera förmiddagen i central park efter svindyr frukost på hotellet, och om jag gillade det? tänk att få promener, springa, picknicka, hångla, gå på zoo eller göra ingenting där när helst en känner för det? drömmigt.
att mitt i djungeln av skyskrapor finns en annan typ av djungel. ståtliga träd, gröna gräsmattor, cykelbanor, parkbänkar, fontäner och sånt fint. jag älskar det! 
vi promenerade runt, njöt av new york luften och försökte planera eftermiddagen.
 eller varför inte hyra båt or ro runt i sjön tillsammans med någon du tycker om,
äta glass vid fontänen,
bara promenera över vackra broar,
kolla på blommor, spana på människor, 
 
det är utan tvekan otroligt vackert och jag vill så gärna åka dit så snart jag bara kan för att strosa runt, gå på zoo, äta brunch, lapa new york luft och bara vara. 
 
| | Kommentera |

086. att pausa i en lekpark efter camp och äta chips.

livet här borta innebär ju inte bara kompishäng, god mat och äventyr. jag jobbar ju också, tar hand om två barn nästan varje dag och såhär kan det se ut.
killarna har ju camp halva eller hela dagarna nu under sommaren, en eller två veckor innan skolan börjar i september igen. för mig är det så ovant att se barn så aktiva, för mig innebär sommarlov fritids eller hellediga dagar.
när jag plockat upp pojkarna åker vi till en park för mellanmål och lite lek, åker hem och gör matte eller läsning, åker iväg på play date eller bjuder över kompisar till vårat hus.
 
dagarna går fort och snart är juli också över och vi närmar oss hösten med stormsteg, på gott och ont. har en del fantastiska äventyr kvar innan sommaren är slut och idag åker jag iväg på ett av dem. 
det är det dags för en vecka i detroit, michigan hos farmorn och farfarn för tid för familjen och det där efterlängtade bröllopet, att jag ska få gå på indiskt bröllop känns knäppt, spännande och otroligt roligt! ska fota så mycket jag bara kan om det är okej med familjen. 
 
när jag hör av mig nästa gång är jag i en annan stad och delstat och vad som är på gång där vet jag inte riktigt, men roligt ska det bli! 
 
 
 
| | Kommentera |

085. en sjuttioårsdag.

idag är det ingen vanlig dag, vet ni varför? 
det är nämligen min mormors sjuttioårsdag. min mormor som är en fantastisk människa som är stark, vacker, klok, rolig och godhjärtad. 
grattis på födelsedagen älskade du, jag hoppas att du får en alldeles fantastisk dag. det är du värd. 
 
även om jag inte kan ge dig fysiska kramar idag skickar jag en eller ett dussin i tankarna.
jag älskar dig, saknar dig och längtar tills vi ses igen så jag får krama om dig på riktigt.
 
 
om tankar | | Kommentera |
Upp