107. någon form av nystart.

hej ni som tappert kikar in här även om det ekar tomt.
livet rullar vidare och ganska precis imorgon så har halva september passerat, vi närmar oss oktober och allt vad höst innebär. i göteborg allt som oftast regn på tvären, för få soltimmar, ett oändligt antal koppar te och skolarbete upp över öronen. 

jag trivs ändå med tillvaron. saknar hemmahemma lite då och då som en bör, men tur är det väl då att jag får åka dit om en vecka och andas ut ett par dagar. kramas, äta gott och promenera i skogen obrydd av pling från spårvagnar och att parera stressade människor på gatorna. 
 
 
tänker kicka igång den här lilla plattformen lite smått igen, försöka dokumentera livet bättre med kameran och mer än bara genom fyrkanter på ett instagramkonto och i samma veva kicka igång projekt "laga kroppen". den är inte jätteglad på mig och behöver en stor dos med omhändertagande. 
blir nog en mix här av allt livets goda helt enkelt, åtminstone ur mitt perspektiv. en mix av livet i sin helhet, tankarna, träningen, maten, människorna och de guldkanterna som bildar ett skimmer runt om allt det andra.
ser fram emot hösten och allt vad den innebär. marknader, tända ljus, varma grytor, stickade gosiga tröjor och kramar som värmer.
 
hur mår ni? vad händer på er sida av skärmen
 
 
om livet, om tankar | |
Upp